Meer over mij

Meer over mij

Na een lange periode van ziek zijn en herstellen veranderde in korte tijd opeens ons hele Leven! Met beiden een vaste baan, een huis gekocht en met eigenlijk alles wat we ons bedenken konden binnen handbereik, besloten mijn Allerliefste lief en ik te verhuizen naar Stockholm voor zijn werk. Jup, zíjn werk. Nope, geen opoffering. Yes, wel een kans! Dit was namelijk het zetje dat ik nodig had om nu écht te gaan doen wat ik eigenlijk stiekem al lang wilde. ‘Iets anders‘. Ik wist alleen niet wat.

 

Een wereldreis, een nieuwe functie binnen het bedrijf waar ik werkte, een ander bedrijf en dezelfde functie, of iets totaal anders…, maar wat dan?! Ik had geen idee! Vanuit mijn blog, die ik al startte voordat we verhuisden, ontstond mijn passie anderen te inspireren te doen wat hen echt blij maakt.

 

Door mijn gedachten met jou te delen en jou aan het denken te zetten. En liever nog, jou tot actie aanzetten!

 

Want van uitstellen is nog nooit iemand gelukkig geworden! Het gevoel dat dingen altijd nóg beter moeten, wachten op het juiste moment en niet kunnen kiezen, past niet meer bij mijn Leven! Bij Mijn Nieuwe Vandaag! Want het is nooit te laat om te ontdekken wat écht bij je past! Ik begeleid jonge ambitieuze vrouwen naar hun Nieuwe Vandaag! Als coach en als ervaringsdeskundige. Ik heb intussen honderden jonge vrouwen geholpen hun ideale leven te gaan leven en heb de ambitie om daar nog heel veel meer mensen in mee te nemen middels deze online training!!

Zo herkenbaar allemaal!

Schrik je van de herkenbaarheid, maar wil je nog even wat meer weten? Meld je hier aan en krijg gratis toegang tot de introductievideo! Zie het als een kennismaking en een inkijkje in de training! Weet je beter wat je kunt verwachten!

Dit is wat ik nu nodig heb!

Denk je: “Ik kan hier nog heel lang over nadenken, maar eigenlijk weet ik gewoon dat dit het juiste moment is om dit te doen! Te toevallig dat ik dit allemaal herken en nu zie..!” Bekijk dan meteen alle details!

Lees meer over Lanne en de algemene voorwaarden op YourNewToday.nl