Ja

Ik herken ook veel van deze uitspraken, liep tegen dezelfde dingen aan als jij!
Dat werd zelfs zo erg dat ik niets meer kon. Ik herkende mezelf niet meer!
Doodvermoeid, gefrustreerd en superongeduldig!

Voelt het alsof ik jou beschrijf? Of ben jij juist blij dat het zover nog niet gekomen is?
Hoe dan ook..! Het kan vanaf nu alleen maar beter worden! Ik spreek uit ervaring!

Hoe gaaf zou het zijn om nu écht te gaan doen wat jou blij maakt?

Hoe zal je je voelen als je weet wat jou blij maakt en daarnaar handelt. Je leven zo inricht dat het helemaal werkt voor je. Dat je fulltime blij door het leven gaat?

Stel je je dat leven eens voor!

“In mijn zoektocht naar talent, focus, balans en passie ging ik aan de slag met Lanne. Door onze gesprekken ontdekte ik dat zo druk was met van alles en nog wat, dat ik niet meer wist of ik dingen deed omdat ik dat zelf wilde of omdat het van me verwacht werd.”

Na een lange periode van ziek zijn en herstellen veranderde in korte tijd opeens ons hele Leven! Met beiden een vaste baan, een huis gekocht en met eigenlijk alles wat we ons bedenken konden binnen handbereik, besloten mijn Allerliefste lief en ik te verhuizen naar Stockholm voor zijn werk. Jup, zíjn werk. Nope, geen opoffering. Yes, wel een kans!

Dit was namelijk het zetje dat ik nodig had om nu écht te gaan doen wat ik eigenlijk stiekem al lang wilde. ‘Iets anders‘. Ik wist alleen niet wat. Een wereldreis, een nieuwe functie binnen het bedrijf waar ik werkte, een ander bedrijf en dezelfde functie, of iets totaal anders…, maar wat dan?! Ik had geen idee! Vanuit mijn blog, die ik al startte voordat we verhuisden, ontstond mijn passie anderen te inspireren te doen wat hen echt blij maakt. Door mijn gedachten met jou te delen en jou aan het denken te zetten. En liever nog, jou tot actie aanzetten!

Want van uitstellen is nog nooit iemand gelukkig geworden! Het gevoel dat dingen altijd nóg beter moeten, wachten op het juiste moment en niet kunnen kiezen, past niet meer bij mijn Leven! Bij Mijn Nieuwe Vandaag! Want het is nooit te laat om te ontdekken wat écht bij je past!

Ik begeleid jonge ambitieuze vrouwen naar hun Nieuwe Vandaag! Als coach en als ervaringsdeskundige. Ik heb intussen honderden jonge vrouwen geholpen hun ideale leven te gaan leven en heb de ambitie om daar met deze online training duizenden van te maken.

“Ik wil zó graag...

…mijn ideale leven gaan leiden, doen wat mij echt blij maakt en me niet laten tegenhouden door alles wat ik ‘moet’ of niet durf.”

“Ik verlang er naar...

…het roer om te gaan gooien. EIGENLIJK zou ik zo graag een jaar ergens anders willen wonen. Maar ik durf niet. Ik blijf maar redenen bedenken om het niet te doen. ‘doe nou maar normaal’  en ‘ja maar, wat als’. Dit zet me op slot. Ik doe niets maar blijf er wel van dromen. Die combinatie frustreert me.“

“Ik denk, ik denk...

…ik denk zoveel. Mijn hoofd draait overuren en bedenkt van alles. Maar het strookt vaak niet met wat ik voel. Het klopt niet, mijn hart weet beter. Ik vind echter steeds maar weer een reden om niet naar haar te luisteren. Dat uitstelgedrag… pfff! Ik zou zo graag iets anders willen doen. Maar.. als ik dat zo graag wil, waarom doe ik het dan niet?”

Mijn oplossing voor jou is:

De Online Training: Doen wat je blij maakt!

Wat houdt het training precies in? De online training ‘Doen wat je blij maakt!’ is een bewustwordings- en transformatieproces. De training duurt in totaal 9 weken en bevat 9 lessen.

We starten op 15 maart met de trial.

Vanaf dan krijg je iedere week op zondag toegang tot een nieuwe les in mijn online academy. Hiervoor ontvang je na aanmelding inloggegevens per mail. Je kunt deze les volgen waar, wanneer en zo vaak jij wilt.

De lessen bestaan uit video’s, audiobestanden en oefeningen (deze vind je in werkbladen). We hebben 3 live coachingssessies (online bijeenkomst met de groep die live is) waarin je al je vragen aan mij kan stellen. Daarnaast is er een besloten groep op Facebook voor alle deelnemers. Het kan enorm helpen om je ervaringen te delen, je kunt er vragen stellen en natuurlijk de ervaringen van anderen daar lezen.

Het programma is zo ontworpen dat jij leert hoe jij Jouw Nieuwe Vandaag creëert: een leven waarin je doet wat je blij maakt!

JOUW INVESTERING IN JEZELF

Wat krijg je en wat ga je in jezelf en Jouw Nieuwe Vandaag! investeren:

Het is tevens mogelijk in termijnen te betalen | De volledige training: 3 termijnen van € 220,- |
De VIP training: 3 termijnen van € 310,-. Voor de trial is het niet mogelijk in termijnen te betalen.

ERVARINGEN

Lees de ervaringen van anderen die ook al met Lanne werkten

“Voorheen verbloemde ik mijn angsten met het excuus dat ik nergens tijd voor had. Ik leefde in chaos en miste het overzicht. Zodra ik me opgaf voor de training voelde ik een rust over me heen komen; ik ging nu echt aan de slag met de problemen waar ik al veel te lang tegenaan liep.”

Tamara

“In mijn zoektocht naar talent, focus, balans en passie ging ik aan de slag met Lanne. Ik ontdekte dat ik zo druk was met van alles en nog wat, dat ik niet meer wist of ik dingen deed omdat ik dat zelf wilde of omdat het van me verwacht werd. Het resultaat hiervan was onrust; ik ging maar door met werken, in de hoop dat ik hierdoor mijn passie snel zou vinden. Door deze onrust had ik de neiging om dingen maar half te doen en me nergens echt honderd procent voor in te zetten. Bovendien kon ik niet genieten van de dingen die ik deed.
Lanne bood me praktische handvatten om dit patroon te doorbreken: niet meer alles willen doen, maar alleen aan de slag met de dingen die ik echt wilde. De verschillende oefeningen die Lanne me aanreikte zorgden voor nieuwe inzichten en verheldering.”

Charlotte

“Ik zat muurvast; ik was ongelukkig in mijn werk, maar ik durfde de vastigheid niet lost te laten. Uit angst om stappen te zetten, bleef ik zitten op een plek die me ongelukkig maakte.
Lanne heeft me geleerd om te kiezen voor de dingen waar mijn hart ligt. In mijn geval kies ik nu voor de leuke opdracht, in plaats van voor wat het me financieel oplevert. Als je kiest met je hart, dan komt het vanzelf goed. Ik ben me bewust van mijn oude patronen waarin ik voornamelijk handelde vanuit de angst om mijn stabiliteit te verliezen. Mijn angst voor de toekomst in omgeslagen in vertrouwen. Ik heb zin om mee te maken wat het leven voor mij in petto heeft. Dit gevoel van vertrouwen is heel lekker. Ik vind nieuwe dingen niet meer ‘eng spannend’ maar juist ‘leuk spannend’!”

Jennifer

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik weet helemaal niet wat ik wil, ook al denk ik daar veel over na. Heb ik dan wel iets aan deze training?

Juist dan zal deze training je gaan helpen. Vaak kom je zelf niet op het antwoord op deze vraag omdat je hem steeds op dezelfde manier benadert. Ik ga je helpen met inzichten en tools, als vanzelf deze vraag te beantwoorden. In het begin zal het moeizaam gaan, maar al na een paar weken heb jij oude patronen doorbroken en komen deze inzichten steeds makkelijker op.

Ik weet niet of ik elke week tijd vrij kan maken voor de lessen. Is dat erg?

Dat geeft niets. Je kunt het programma in je eigen tempo volgen. We starten tegelijkertijd zodat het ook makkelijker is om ervaringen uit te wisselen als je op hetzelfde punt bent. En trouwens: je houdt een half jaar lang toegang tot de lessen.

Ik vind dat wel erg veel geld voor iets dat helemaal online is.

Dat snap ik. Ik durf te zeggen dat je geen risico loopt met jouw investering. Ik heb al mijn kennis en ervaring met dit programma verbonden. Door de laagdrempelige video’s en opdrachten ga jij echt het verschil maken. Bedenk voor jezelf: waar loop ik nu tegen aan, waar heb ik last van. Is het me deze investering waard?

Als ik klaar ben na deze 8 weken, waar sta ik dan?

Na deze 8 weken heb jij alle tools, kennis en inzichten om Jouw Nieuwe Vandaag te gaan leven. Je zult veranderingen gerealiseerd hebben en eerste dromen hebben waargemaakt. Besef je echter wel dat IK niet jouw tovenaar ben. JIJ zult het echt allemaal zelf moeten doen. Ik leer je allerlei vaardigheden. Die je eerst moet gaan beheersen. Daarna kan je ze gezamenlijk in gaan zetten. Gedragsverandering kost tijd. En het succes van dit programma hangt helemaal samen met hoe veel jij oefent. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het vasthouden van Jouw Nieuwe Leven en het blijven doen wat jou blij maakt!

Ik vind dat wel heel erg goedkoop voor een volledig coachprogramma

Stiekem ben ik dat helemaal met je eens! Het is echter niet nix om een online training te verkopen. Dit is de eerste ronde en mijn missie is om zoveel mogelijk mooie vrouwen te helpen. Wie weet dat ik de volgende keer de prijs verhoog, dus grijp je kans!

Wanneer kan ik me beter niet aanmelden?

Om deze training te kunnen volgen dien je in staat te zijn om op jezelf te reflecteren. Lukt dat je nog niet, dan is 1-op-1 coaching op dit moment misschien geschikter voor je waarbij ik je met deze reflectie kan helpen. Daarnaast is het zonde van de investering als jij niet de discipline hebt of wilt leren om de echte verandering te gaan maken.

Don't Be Shy

Staat jouw vraag er niet bij? Wil je meer informatie?